• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Родинне свято у початкових класах "Слався, родино"

Родинне свято у початкових класах "Слався, родино"

2012-05-22

/Files/images/IMG_0072.JPG

Тема виховного заходу "Любов до дитини, любов до родини".

Мета заходу: вчитися любити один одного та обов'язково показувати цю любов усім членам родини. Головне призначення родини, на мою думку, - навчити любити, дарувати свою любов. Родина, у якій панує любов, виховує добрих, щасливих, милосердних людей. А вміння любити можна навчитися, так само, як уміння малювати чи грати на фортепіано. Я сподіваюся, що у наших родинах любов передається від батьків до дітей, а це означає, що дерево роду кожної родини міцнішатиме.

Адже в житті кожної людини повинна бути дороговказом біблійна заповідь "Люби ближнього, як самого себе".

Потреба в любові, у необхідності дарувати її близьким людям - головна людська потреба. вона задовольняється, коли ми показуємо близькій людині, дитині, що вона нам дорога, потрібна, що вона просто хороша. Робити це можна різними способами: привітним поглядом, ласкавим дотиком, словами.

Родина, сім'я - це найдорожче, що має кожна людина. "З родини йде життя людини", - говорить народна мудрість. тут людина робить свої найперші кроки, звідси вона виходить у широкий світ. У сім'ї вона навчається любові й добра, вчиться шанувати свій рід, берегти його пам'ять.

Родинне свято у фотографіях і відео фрагментах можна переглянути за посиланням http://pryvitne.edukit.volyn.ua./gallery/

Кiлькiсть переглядiв: 296

Коментарi